Në fushë do të zbresin 4 skuadra të tjera për tu përballur në fazën e 1/16-ave në Europian.

Në orën 18:00 do të përballen Franca me Belgjikën. Një duel i cili pritet të jetë shumë i luftuar me “gjelat” favoritë. Por belgët do të tentojnë të shfytëzojnë çdo mundësi.

Ndërsa Portugalia dhe Sllovenia do të luajnë në mbrëmje.

NDESHJET E SOTME

FRANCË-BELGJIKË ORA 18:00

PORTUGALI-SLLOVENI ORA 21:00