Partizani ka publikuar çmimet e biletave për ndeshjen me Marsaslok që do të luhet në “Elbasan Arena”. Bileta në tribunën VIP kushtojnë 2 000 Lek dhe ato në tribunat A dhe B do të kushtojnë 1 000 Lek.

|
➡NJOFTIM PËR ÇMIMET E BILETAVE
⚽FK PARTIZANI MARSAXLOKK FC
E ENJTE 11 KORRIK ⏰ORA 20:00
“ELBASAN ARENA”
Ju njoftojmë se për këtë takim çmimet e biletave në Tribunat respektive të stadiumit “Elbasan Arena” do te jenë:
Biletat në Tribunën: VIP do të kushtojnë 2 000 Lek
Biletat në Tribunat: A dhe B do të kushtojnë 1 000 Lek
Biletat në Tribunat: C, D, E, F dhe G do të kushtojnë 200 Lek
Biletat mund ti siguroni online ➡https://al.ebileta.al/…/buyseats/scegliSettorePub.do…
Gjithashtu nga ora 10:00 deri në orën 21:00 biletat i gjeni çdo ditë pranë pikës së shitjes të hapur në Sheshin Skënderbej në Tiranë. Të enjten (ditën e ndeshjes) biletat mund ti siguroni edhe në sportelin pranë stadiumit “Elbasan Arena” në Elbasan.
#PërjetMeTyPartizan #UECL