Aventura e Tiranës në Europë nis me një incident në aeroport pasi mësohet se Qëndrim Ismajli është kthyer nga autoritet.

Dokumentacioni i siguruar nga Tirana nuk ishte i mjaftueshëm për kosovarin pasi shteti gjeorgjian nuk njeh Kosovën dhe për rrjedhojë as pasaportat e vendin fqinj.

Rikujtojmë që bardheblutë do të përballen me Toropedo Kutaisi në raundin e parë të kualifikueseve të Ligës së Konferencës.

Takimi i parë do të zhvillohet me datë 11 korrik në Gjeorgji, ndërsa i kthimit me 18 korrik në Tiranë