Ky eshte momenti i famshem i pozicionit te Füllkrug ne rastin e penalltise se pretenduar gjermane.

Pune milimetrash, ashtu si ju anullua danezeve dhe askush nga gjermanet bashke me tifozat e tyre shqiptare nuk tha gje, ju pelqeu.
Gjithsesi sikur, sikur te hiqej rregulli i offside nuk do te kishim diskutime te tilla ku nje milimeter flokesh apo kepuce te percaktoj fituesin.

Hiqeni rregullin e offside zoterinj burokrate qe keni pushtuar futbollin!

Atehere nuk do te perjetonim dhe paradoksin tjeter qe vjen nje ekip (gjysma)gjelash te pakten deri ne gjysemfinale akoma pa shenuar gol. Se ka rrezik qe dhe te fitoj Europianin pa shenuar….