Kategoria e Parë e futbollit në Shqipëri ka njohur dje 6 trajnerët e rinj të skuadrave. Nëse ditë më parë klubet ishin “në ajër” për drejtuesin teknik, ndërrimet kanë ardhur në vetëm 24 orë.

Te Besa ishte konfirmuar Gugash Magani dhe te Besëlidhja Alban Bruka, një gjë e tillë s’mund të thuhet për skuadrat e tjera. Tanimë Oriku, Dinamo, Flamurtari, Skënderbeu, Turbina dhe Tërbuni kanë mësuar teknikët që do udhëheqin.

Besa – Gugash Magani

Skënderbeu – Migen Memelli

Oriku – Arlind Rustemi

Besëlidhja – Alban Bruka

Dinamo – Nevil Dede

Flamurtari – Dritan Resuli

Turbina – Adriatik Faslliu

Tërbuni – Alert Alcani