Dekani i Fakultetit të Edukatës Fizike dhe Sportit, Musa Selimi, është takuar në Tiranë me presidentin e Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, Presidentin e EUSA-s, Adam Roczek dhe presidentin e Sporteve Universitare të Shqipërisë, Besnik Veliun dhe Besim Aliti, menaxher i EUSA-s, raporton Insporti.com.

Selimi është që edhe trajner në Kosovë njofton për Insporti.com se qëllimi i këtij takimi është formimi i një ligë ne mes Kosovës dhe Shqipërisë. “U diskutuam për një ligë universitare në futboll të madh në mes dy universiteteve për masivizimin e sportit”, ka thënë Musa Selimi.

Me tej, Selimi thotë se Armand Duka u ka dhënë mbështetje. “Mund të them se kemi marr mbështetje nga Duka për një ligëe të tillë. Kjo është shumë e rëndësishme”, potencoi Musa Selimi. /Insport/