Komisioni i Disiplinës ka dalë ditën e sotme me vendimet përsa i përket sfidave të luajtura në fundjavën e kaluar. Ajo që bie në sy janë dënimet e shumta për moshat dhe për ekipin e Tiranës, U-17. Te bardheblutë është dënuar zyrtari Bajram Vrapi për 18 muaj pezullim nga aktiviteti për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes.

Po ashtu edhe zyrtari tjetër i kryeqytetasve, Fatjon Muhameti është dënuar me 10 ndeshje pezullim. Ndërkohë, nuk i kanë munguar pezullimeve edhe futbollistët Leon Kozi e Amarildo Karaj. /VipSport/

Vendimet e komisionit:

1. Zyrtari i KS Korabi, Donald Mëziu, për protestë ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 55/2 të KDS dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

2. Lojtari i KF Selenica, Shefqet Borakaj, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 8 (tetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

3. Lojtari i KF Selenica, Daniel Arapi, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/c të KDS dënohet me 24 (njëzet e katër) muaj pezullim nga aktiviteti futbollistik.

4. Lojtari i Term FC U-19, Xhonald Prenga, për sulm ndaj kundërshtarit, në bazë të Neneve 47/1/e, 47/1/f dhe 47/4 të KDS dënohet me 12 (dymbëdhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

5. Lojtari i Term FC U-19, Segerso Geci, në bazë të Neneve 47/1/e, 47/1/f dhe 47/4 të KDS dënohet me 12 (dymbëdhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

6. Lojtari i Term FC U-19, Julian Dragjoshi, në bazë të Neneve 47/1/e, 47/1/f dhe 47/4 të KDS dënohet me 12 (dymbëdhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

7. Lojtari i Term FC U-19, Pandeli Naci, në bazë të Neneve 47/1/e, 47/1/f dhe 47/4 të KDS dënohet me 18 (tetëmbëdhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

8. Zyrtari i KF Tirana U-17, Bajram Vrapi, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/2/b të KDS dënohet me 18 (tetëmbëdhjetë) muaj pezullim nga aktiviteti futbollistik.

9. Zyrtari i KF Tirana U-17, Fatjon Muhameti, për sjellje josportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, në bazë të Neneve 48/2/a të KDS dënohet me 10 (dhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

10. Lojtari i KF Tirana U-17, Leon Kozi, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/b të KDS dënohet me 12 (dymbëdhjetë) muaj pezullim nga aktiviteti futbollistik.

11. Lojtari i KF Tirana U-17, Amarildo Karaj, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 10 (dhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

12. Lojtari i Shkëndija TR U-17, Florjan Duzha, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 10 (dhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

13. Zyrtari i Bilisht Sport – Femra, Trifon Meraku, për sjellje josportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, në bazë të Neneve 48/2/a të KDS dënohet me 8 (tetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

14. Lojtarja e Dajti – Femra, Ines Xhemollari, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

15. Rrezimin e kërkesës se KF Gramozi për marrjen e 3 pikëve në tavolinë në ndeshjen Këlcyra – Gramozi zhvilluar më datë 28.06.2020 si të pabazuar në KDS dhe Rregulloren e Infrastrukturës.

Kundër vendimit lejohet ankim brenda 3 (tre) ditëve përpara Komisionit të Apelit.