Klaus Gjasula u bë nga “djalli” në “ëngjëll” për shqiptarët në takimin e sotëm kundër Kroacisë.

Ai i kaloi kroatët në avantazh falë një autogoli në portën tonë, dhe pastaj na dhuroi baraspeshën në minutën e fundit falë një goli që mesfushori nuk do ta harrojë kurrë:

Ke të drejtë, minutat e para ishin të vështira, jo vetëm autogoli edhe për disa situata që si bëra mirë. Faleminderit zotit që më dha mundësinë të bëjë këtë golin, një ditë historike për mua.

55-60 minutat e para bëmë një lojë më të mirë, pastaj e humbëm pak lojën nga dora.