Serbi Milan Mirosavljev erdhi gjithashtu me bujë te Partizani në muajin janar dhe u konsiderua si lojtari, që do të shndërrohej shpejt në një pikë referimi në sulmin e kuq.

Por koha tregoi shpejt se ai nuk është i duhuri për këtë detyrë dhe Partizani po mundohet të minimizojë dëmet financiare.

Gazeta mëson ekskluzivisht se drejtuesit i kanë paraqitur divorcin sulmuesit, por ky i fundit fillimisht nuk ka pranuar.

Ai ka kushtet e tij financiare dhe nuk përjashtohet që të ndodhë një situatë e ngjashme me atë të Ergys Kaçes.