Kristian Shytani shpallet si boksieri me teknik ne aktivitetin e zhvilluar ne Sarajeve.Aktivitet i cili startoi me date 10 shtator dhe zgjati 2 dite.Pas 2 ndeshjeve vertete konkuruese Shytani meritoi vendin e pare dhe gjithashtu iu dha edhe kupa si boksieri me teknik i aktivitetit.