Pas seleksionimeve te bera ditet e fundit, Shoqata Rajonale e Futbollit ne Shkoder ka perzgjedhur edhe futbollistet me te mire te U-13, qe do te perfaqesojne ekipet kombetare rajonale te kesaj zone.

Keshtu, per Kombetaren U-13 te zones se Shkodres jane perzgjedhur 23-futbolliste dhe ata jane nga ekipet perkatese te Akademive te ndryshme te qytetit. Kujtojme ketu se, kjo Kombetare drejtohet nga trajneri shkodran Haris Dalipi.

Me poshte, eshte edhe lista e Kombetares U-13 te zones se Shkodres. Ajo çfare konstatojme eshte se femijet e perzgjedhur i perkasin 10 ekipeve dhe Akademive qe ushtrojne aktivitetin e tyre ne Shkoder, çka do te thote se ne secilin prej tyre ka lojtare te talentuar.

Por nderkohe per t’u veçuar eshte fakti se me shume futbolliste te grumbulluar ne kete ekip kane Atletik Klub Shkodra (5), Shpresa (5), Vllaznia (3) e keshtu me rradhe./Maringlen ZHIVANI/

Lista e Kombetares rajonale U-13 te Shkodres:

1) Alfi Agia – Don Bosko

2) Besardo Ndoj – Vllaznia

3) Stiven Jaku – The Door

4) Jozef Palali – Arra e Madhe

5) Ensar Ademi – Bashkimi

6) Ervis Topi – Labeat

7) Jurgen Gjeloshi – Ada

8) Andrea Marashi – Djelmnia Shkodrane

9) Sead Brahimi – Vllaznia

10) Elson Keshteja – Bashkimi

11) Aldis Kjasi – Arra e Madhe

12) Roben Kastrati – Atletik Klub

13) Florin Muca – Atletik Klub

14) Siar Hoxhaj – Atletik Klub

15) Ajdi Lumanaj – Shpresa

16) Ensar Shegaj – Shpresa

17) Klover Basha – Shpresa

18) Samuel Delaj – Vllaznia

19) Maldis Boshnjaku – Shpresa

20) Ergi Zalli – Shpresa

21) Franko Kulla – Atletik Klub

22) Roan Abdullahi – Atletik Klub

23) Ardis Tula – The Door