Nuk pretendojme te mposhtim me loje ekipin qe mposht çdo ekip te botes, qe zoteron topin sa trefishi dhe pason disafishin e çdo kundershtari.

E sikur te mos mjaftonin keto, nderhyn brutalisht ne loje dhe nje arbiter anonim e skandaloz qe nuk jep asnje nga dy penallti per ne dhe lejon nje off side qartesisht qe vendasit te shenonin.

Ishim aq afer barazimit, por si perfundim spanjollet fituan. Por po ashtu nuk mund te them se ne dolem te mundur.

Dhe perveçse me siper, lojtari me i mire ne fushe, ai me numer 9, ishte i yni.