Legjenda e futbollit shkodran, Ramazan Rragami, në emër të anëtarëve të këshillit të trajnerëve pranë klubit Vllaznia, ka vlerësuar maksimalisht përzgjedhjen e Shpëtim Duros. Sipas tij, emërimi në pankinë i Duros, i hap rrugën një punë intensive dhe serioze te skuadra shkodrane. Ndërkohë, ashtu si vetë kreu i klubit Lorenc Luka, edhe Rragami, në emër të këshillit të trajnerëve, i shprehu mbështetjen maksimale teknikut tiranas. “Dua të falënderoj presidentin e Vllaznisë, Lorenc Luka, për zgjedhjen që ka bërë, por edhe për gjithë këtë maturi që ka treguar në vendosjen e trajnerit Shpëtim Duro.

Po ashtu, dua të falënderoj zotin Luka për mbështetjen që ka treguar për këshillin e trajnerëve, për të sugjeruar trajnerin e duhur, që sigurisht edhe për ne është një përgjegjësi më e madhe, qoftë sportive, por edhe qytetare. Mendoj se edhe trajneri Duro është matur maksimalisht për të ardhur në Shkodër e për të treguar vlerat e tij. Ndaj, unë dua t’i uroj suksese trajnerit të ri, duke pasur parasysh që do të ketë dhe mbështetjen tonë të madhe. Jam i bindur se falë bashkëpunimit që do të kemi, Vllaznia do të jetë aty ku i takon dhe ku tifozët e dëshirojnë”,- është shprehur legjenda e futbollit shkodran. Bashkë me figura të tjera të Vllaznisë ndër vite, Rragami bën pjesë në këshillin e trajnerëve, të krijuar së fundmi nga drejtuesit e Vllaznisë.

Admir Uruçi