Një ndeshje e pabesueshme ajo mes Argjentinës dhe Arabisë Saudite. Ekipi i Skalonit u mund me rezultatin 1-2.

Edhe pse të gjitha statistikat tregonin se do fitonin, nuk ndodhi aspak kështu. 

U mposht nga Arabia Saudite, Argjentina nuk arrin të barazojë rekordin e Italisë

Pas kësaj disfate, Argjentina nuk mundi të barazojë rekordin e Italisë me 37 ndeshje pa asnjë humbje