Do te nise neser Kupa e Federates Shqiptare te Basketbollit, aktiviteti i pare sezonal per basketbollin shqiptar. Ne kete aktivitet nuk do te jene pjesmarres te gjithe ekipet, por nderkohe njeri prej tyre Beselidhja jo vetem ka konfirmuar pjesmarrjen, por do te synoje ta fitoje ate.

Perberja e ekipit dhe puna qe ka bere prej kohesh ne stervitje, jane nje garanci per suksesin e kesaj skuadre dhe ne sezonin e ri, perpos trajnerit Afrim Bilali, do te jape kontributin e tij tek ajo edhe nje tjeter shkodran.

Behet fjale per basketbollistin Robert Shestani. Ai e ka lene ekipin Deçiq te Tuzit me te cilin ka luajtur sezonin e kaluar dhe i eshte bashkuar Beselidhjes, nisur nga projekti serioz qe kane drejtuesit e saj.

Ne kete menyre dyshja shkodrane Bilali- Shestani, ne pamundesi per ta bere pretendente dhe per te shijuar suksesin me Vllaznine e tyre, do ta tentojne kete gje me Beselidhjen, nje skuader qe edhe sezonin e kaluar e tha fjalen e saj ashtu si duhet.

Por sivjet qe sigurisht nuk mjafton as kupa e Federates dhe as Kupa e Shqiperise. Lezhjanet duan me çdo kusht fitimin e titullit kampion sepse kane ndertuar nje ekip per ta pretenduar kete gje. Dhe nese ndodh kjo, nje feste e madhe do te behej ne Lezhe, vetem 40 km larg Shkodres e cila duket se do te vuaje shume edhe kete sezon me ekipin e saj te basketbollit./SHKODRA-SPORT.COM/