Mjeshtri i Madh i çiklizmit shkodran dhe atij shqiptar- Agim Tafili është nderuar nga Bashkia Shkodër me titullin e lartë “Qytetar Nderi” (pas vdekjes). Vendimi është marre ne mbledhjen e fundit te Keshillit Bashkiak te Shkodres me vota unanime.

Kuptohet qe nuk kishte si te ndodhte ndryshe per te nderuar nje figure te tille kaq te madhe te sportit shkodran dhe atij shqiptar te ndare nga jeta pak muaj me pare.