Nje nga deshirat e shkodranit Artan Vukatana per te zhvilluar nje stervitje te perbashket online me sportiste nga tre vende te ndryshme, eshte bere tashme realitet.

Pasditen e djeshme, ish- gjimnasti i Vllaznise qe tashme drejton nje nga palestrat me te njohura ne kryeqytetin italian, ka bere sebashku perveç disa prej sportisteve te tij edhe te tjere nga Shqiperia dhe Kosova.

Ne bashke me drejtues te ekipit te Vllaznise por edhe te Federates kosovare, Vukatana ia ka dale te zhvilloje permes nje programi ne zoom, nje seance stervitore te perbashket.

Ka qene ne fakt nje kenaqesi duke pare te demostrojne njekohesisht nje ushtrim sebashku, sportiste nga keto tre vende dhe ne kete stervitje te djeshme kane qene te pranishem plot 47 gjimnaste!!!

Ne kete menyre, ndonese prej vitesh jeton e punon ne shtetin fqinj, Artan Vukatana vazhdon ta kete mendjen tek vendi i tij dhe kjo stervitje e perbashket eshte treguesi me i mire per kete.

Me siguri qe bashkepunime te tilla do te vazhdojne edhe ne te ardhmen, ne menyra dhe forma te tjera dhe Vukatana padyshim qe eshte “ambasadori” me i mire per realizimin e tyre, madje ne mes sportisteve te me shume vendeve.
www.shkodrasport.com