Pronarët e klubit nga Premier League, Manchester City kanë blerë një tjetër skuadër.

City Football Group tashmë janë pronar të skuadrës nga Superliga e Turiqsë, Istanbul Besaksehir.

Besaksehir bëhet klubi i 13-të që është në pronësi të pronarëve nga Emiratet e Bashkuara Arabe.

Kujtojmë që skuadrat tjera që janë në City Football, janë: Manchester City, Girona, Troyes, Palermo, Besaksehir, Lommel, Bahia, Neë York City, Melborune City, Yakohama, Montevideo City Torque, Sichuan dhe Mumbai.