Ja 75 themeluesit e Vllaznisë më 16 shkurt 1919

0

Tre vjet më parë, gazetari dhe historiani i mirënjohur i sportit Besnik Dizdari publikoi për herë të parë listën me 75 themeluesit e shoqnisë Vllaznia më 16 shkurt 1919. Sot meqë është përvjetori i 93-të i krijimit të këtij klubi, i pari në vendin tonë, besoj se do ishte me interes t'i risillnim para jush emrat e këtyre njerëzve, të gjithë zotërinjë të nderuar në fushat e tyre të cilët atë kohë morën guximin dhe krijuan "Vllazninë".

REKORD: 100 mijë klikime në 4 muaj për SHKODRA SPORT!

0

E kemi nisur shumë thjeshtë, pa shumë bujë, pa asnjë lloj fitimi, me qëllim e vetëm për të informuar saktë, qartë, pa ndikime për gjithçka që ka lidhje me sportin në Shkodër. Si një mënyrë funksionale për të informuar shpejt e në kohë reale menduam të risjellim tek ju gazetën online www.shkodrasport.com. Nga dita në ditë faqja u bë gjithnjë e më interesante për faktin e thjeshtë se shkodranët sportin e kanë në zemër e asnjëherë s'mund të qëndrojnë pa të. Kështu në pak kohë klikimet në shkodrasport.com u rritën ndjeshëm, çka për ne ishte një mesazh i qartë për punën tonë pa lodhje dhe informimin e saktë duke sjellë tek ju gjithçka mbi të rejat e sportit në Shkodër. E kështu që nga fundi i muajit shtator kur faqja jonë u rikthye në jetë, në këtë ditë që flasim me një përllogaritje të thjeshtë numri i klikimeve ka kapur numrin 100 mijë. Pra për katër muaj janë arritur 100 mijë klikime.

Juban Danja, i pari ekip i femrave në Shqipëri

0

Ekipi i futbollit per femra, “Juban-Danja” eshte krijuar me 6 shtator te vitit 2005 ne Juban te Shkodres, Komuna Guri i Zi. Ndonese futbolli i femrave akoma nuk kishte filluar te luhej ne Shqiperi, “Juban-Danja” eshte i pari ekip zyrtar ne futboll per femra.