Georgina Rodriguez dhe Cristiano Ronaldo shijuan disa ditë pushime në Londër.

Ishte ditëlindja e parë e vajzës së tyre Alana Martina. Arratisja romantike kishte dhe një fund të lumtur: portugezi i propozoi Georgina të martohej.

Përgjigjja? Nuk ka nevojë që ta themi ne…mjafton që të shohim se si modelja bukuroshe e tregon unazën e martesës në foto.

Përqëndrohuni te unaza…

gg4