Këtë të diel Manchester United hap Premier League (kundër Brighton në orën 15:00). Një takim që mbërrin me “Çështjen e Kristiano Ronaldos”.

Portugezi ka treguar gjatë gjithë verës dëshirën e tij për të mos vazhduar në Old Trafford.

Një dëshirë që hapi prej javësh ndalimin e destinacioneve të mundshme për portugezin. Bayern dhe Atletico Madrid. Megjithatë, realiteti ka dashur që portugezi të vazhdojë sot në Mançester.

Dhe brenda këtij realiteti ka një sezon për të luajtur edhe nëse kanë mbetur disa javë para mbylljes së merkatos.