Mbreme ne teatrin “Migjeni” ne kuadrin e festimeve te 100 Vjetorit te krijimit te Vllaznise, jane nderuar 19 personalitete te sportit shkodran ne vite.

Padyshim qe te gjithe ata te cilet u nderuan, e kane merituar kete gje. Kuptohet qe mund te kete patur edhe pakenaqesi dhe kjo eshte normale sepse Vllaznia i ka te shumte yjet e saj ne vite.

Ajo qe ka rendesi eshte se gjate ketij viti, Presidenti i Republikes do te nderoje edhe te tjera figura te shquara te sportit shkodran dhe kuptohet qe kjo do t’i kenaqe te gjithe.

Ja personalitetet e nderuara mbreme: