Djali i Rudi Vatës, Rocco Vata, ka marrë thirrjen më të rëndësishme që nga koha kur ka nisur që të stërvitet për rrugën drejt futbollit profesionist.

Aktualisht Rocco është grumbulluar nga ekipi i parë i Selltik dhe po stërvitet me pjesën tjetër të lojtarëve. Ajo që vlen të theksohet është se ndodhet në moshën 16-vjeçare dhe kjo përbën arritje.

Trajneri i ekipit të parë ka zgjedhur që të marrë Ben Summer dhe Rocco Vata nga ekipi i të rinjëve për ndeshjen e çerekfinales së Kupës që do të luhet kundër Dundee në mbrëmjen e së hënës.

Por fatkeqësisht për fatin e tij është vendosur Irlanda para Shqipërisë… /Sport Ekspres/