Njeriu i përzgjedhur pak kohe me pare për t’i dorëzuar titullin e “Mirënjohjes” të madhit Sabah Bizit, akorduar nga “Buna 1”, ka qenë një tjetër futbollist i njohur, Edi Martini.

Në fakt Martini, ashtu siç ka luajtur bukur futboll, po edhe kaq bukur flet. E bëri këtë gjë duke ftuar në skenë mjeshtrin Bizi për të cilin tha:

“Zoti i mori sytë dhe shikimin, por emrin e madh që ka krijuar në vite, nuk ja merr askush Sabah Bizit”. Një batutë që ka marrë shumë duatrokitje.

Dhe ne fakt keshtu eshte. Vertete Bizi sot ka probleme, megjithate respekti dhe vleresimi per te eshte maksimal dhe jo vetem nga shkodranet.
© shkodrasport.com