Ne historine 103 vjeçare te Vllaznise, kuptohet qe kane qene personazhet e ndritur qe kane kontribuar per lartesimin e ketij emri. Sot do te ndalemi tek kjo foto.

I perket vitit 1962, pra 60 viteve me pare dhe eshte shkrepur ne Kuçove perpara nje ndeshje qe Vllaznia do te zhvillonte ne kete qytet.

Ne te jane ish- sulmuesi i njohur Selami Dani (nga e majta), mbrojtesi Xhevdet Basha (ne mes) dhe sulmuesi anesor Zija Halluni (ne te djathte).

Ndonese kane qene vite te veshtira per Vllaznine, shoqeruar edhe me renien nga kategoria, por keto emra e kane ringitur serish ate ne nivele te larta.

Kete foto na e kane sjelle ne redaksi familjaret e Selami Danit, pikerisht pas ndarjes pak dite me pare nga jeta te njerit prej personazheve ne foto, Zija Hallunit.
Gjergj KOLA