Agjensia e Spektakleve “Buna 1” ne kuadrin e nominimeve ka patur serish edhe ate te “Trajnerit me te mire te moshave per vitin 2018”.

Ne votime kane qene te nominuar kater trajneret, Ana Gjelaj, Fatjon Serhati, Leonat Kola dhe Luan Zmijani.

Perqindjen me te madhe te votave e ka marre trajneri i atletikes se Vllaznise Fatjon Serhati.

Çmimin ia ka dorezuar nje emer i njohur i futbollit Ahmet Meta i cili ka patur kenaqesine te nderoje nipin e tij Fatjon Serhati.

Ky i fundit ka falenderiar te gjithe sportistet e tij, koleget trajnere dhe te gjithe ata qe e kane votuar.