Gjimnastet e Vllaznise kane bere nje paraqitje shume te mire ne garat e kampionatit kombetar qe u zhvilluan diten e djeshme ne Shkoder dhe si rrjedhoje kane arritur te zene vendin e pare ne renditjen ekipore per dy grupmoshat si dhe nje vend te dyte per nje grupmoshe tjeter.

Me konkretisht ekipi shkodran eshte shpallur kampion kombetar per vitin 2024 per grupmoshen 9-10 vjeç si dhe ate 13-14 vjeç, ndersa ka zene vendin e dyte me grupmoshen 7-8 vjeç. Nderkohe ne garat individuale kane spikatur sportistet Mishela Bitanji, Merili Islami, Klea Marku, Devis Ndoja, Oerdi Metani e Paulo Zefi. Nje merite te madhe ne kete sukses padyshim qe kane edhe trajneret Izmir Kashi dhe Shpresa Salja./www.shkodrasport.com/

Femra

Mosha 7-8 vjeç:

Angela Preka vendi dyte


Mosha 9-10 vjeç

Mishela Bitanji vendi i pare
Viktoria Simoni vendi i dyte


Mosha 11-12 vjeç

Merili Islami vendi i pare


Mosha 13-14 vjeç

Klea Marku vendi i pare
Sara Moleci vendi i dyte
Serena Kraja vendi i trete

Meshkuj

Mosha 8-9 vjeç

Devis Ndoja vendi i pare


Mosha 10-11 vjeç

Oerdi Metani vendi i pare

Mosha 12-13 vjeç

Paulo Zefi vendi i pare


Mosha 14-15 vjeç

Eduard Zefi vendi i dyte

Rezultatet ekipore:

Mosha 7-8 vjeç vendi i dyte

Mosha 9-10 vjeç vendi i pare

Mosha 13-14 vjeç vendi i pare