Inteligjenca Artificiale (IA) ka sugjeruar disa stadiume ultra moderne që në të ardhmen ‘mund të ndërtohen’ në Kosovës.

Ditëve të fundit ka qenë temë diskutimi gjendja e stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë, por edhe stadiumeve tjera në përgjithësi.

Infrastruktura sportive në Kosovë është në gjendje të mjerueshme dhe duhet medoemos një intervenim urgjent.

Por, si mund të arrijë Kosova të përmirësoj infrastrukturën sportive apo në theks të veçantë stadiumet?

Telegrafi e ka pyetur Inteligjencën Artificiale se si mundet të duket një stadium i të ardhmes në Kosovës dhe ai nuk ka hezituar t’i dërgoj disa lloje.

Megjithatë, llojet e dërguara për ‘stadiumet e së ardhmes’ nga IA janë shumë ëndërrimtare dhe të pamundura për Kosovën që t’i ndërtoj.