Trajneri i Vllaznisë Artan Bushati do të marrë me vete në Ulqin 20 futbollistë. Ai e ka shpallur këtë listë dhe ka qenë klubi shkodran që e ka bërë të ditur edhe për mediat dhe opinionin sportiv atë. Ajo që bie në sy është se në këtë listë ka mbetur jashtë sulmuesi i ri Sindrit Guri që nuk është preferuar nga ana e trajnerit. Megjithatë kjo është zgjedhja e tij teksa në vend të këtij lojtari ka marrë mesfushorin Arsid Kruja.Ja emrat e futbollistëve që do të udhëtojnë nesër drejt Ulqinit:
-Lista e lojtarëve që do udhëtojnë sot drejt Ulqinit:
1.Miroslav Vujadinoviç
2.Enis Gjokoviç
3. Ervin Hallunaj
4.Dritan Smajli
5.Elvin Beqiri
6.Ervis Kraja
7.Halim Begaj
8.Klodian Semina
9.Ilir Nallbani
10.Amarildo Belisha
11.Arsid Kruja
12.Florind Bardulla
13.Ivan Deliç
14.Kristian Dragoi
15.Alsid Tafili
16.Bekim Dema
17.Ndriçim Shtubina
18.Arsen Hajdari
19.Kastriot Rexha
20.Jurgen Gjini