Gazeta “Shkodra Sport” qe mbreme ka raportuar se arbitri kryesor i ndeshjes Partizani- Vllaznia do te ishte Adrian Beqiraj i kolegjiumit te Tiranes. Nje gje e tille konfirmohet se fundi edhe nga vete Federata Shqiptare e Futbollit e cila ka zyrtarizuar edhe emrat e tjere te arbitrimit qe do jene te pranishem ne kete takim.

Asistente te Beqirajt do te jene Ani Koçiaj dhe Xhuljo Mani po te kolegjiumit te Tiranes, ndersa arbiter i katert ne kete takim do te jete Orlando Kuka po nga Tirana.

Nderkohe ne sistemin VAR per kete ndeshje eshte zgjedhur arbitri i kolegjiumit te Patosit Olsid Ferataj, ndersa ne AVAR do te jete tiranasi Arber Zalla.

Delegat i Federates per sfiden Partizani- Vllaznia qe do te startoje ne oren 18:00 ne “Arena e Demave” eshte caktuar Bujar Pregja, ndersa vezhgues i arbitrave do te jete Idriz Gashi nga qyteti i Durresit./SHKODRA-SPORT.COM/

Arbiter kryesor: Adrian Beqiraj (Tirane)

Asistente: Ani Koçiaj (Tirane) dhe Xhuljo Mani (Tirane)

Arbiter i katert: Orlando Kuka (Tirane)

Ne VAR: Olsid Ferataj (Patos)

Ne AVAR: Arber Zalla (Tirane)

Delegat: Bujar Pregja (Tirane)

Vezhgues: Idriz Gashi (Durres)