Lajmi më i bukur që të gjithë prisnin në Angli ka ardhur: qeveria ka dhënë “ok” më në fund për rihapjen e futbollit dhe Premier League mund të rinisë në datën 1 qershor, edhe pse me dyer të mbyllura.

Këtë mëngjes, Boris Johson dhe qeveria e tij kanë prezantuar planin për rinisjen e Britanisë së Madhe pas izolimit dhe kanë dhënë “ok” për rinisjen e futbollit profesionist, që duhet të ndjekë protokollet e parashikuara në programin me 60 faqe që është prezantuar dhe ditën e sotme.

Një lajm i mirë për FA (Federatën Angleze), që po vlerëson rinisjen e kampionatit më 12 qershor. Megjithate ende eshte fiksuar kjo date dhe nje gje e tille pritet te ndodhe ne ditet e ardhshme.

Ne kete menyre, ne shumicen e vendeve te Europes po behen kesisoj planet per rifillimin e kampionateve dhe keshtu do te ndodhe edhe ne Angli, aty ku luhet kampionati me i bukur ne bote