Skena të tilla ndodhin shpesh në Argjentinë në ligat inferiore. Janë futur në fushë për të luajtur futboll, por një ndërhyrje e tillë edhe në artet marciale është e ndaluar. Këto skena vijnë nga një ndeshje moshash.

Përballeshin Deportivo Argentino dhe Atlético Ticino dhe kjo ndërhyrje e njërit prej lojtarëve po bën xhiron e botës. Sikurse edhe shihet, mbrojtësi për pak e preku topin… Sigurisht edhe reagimi i lojtarëve në fushë dhe jashtë saj ishte i ashpër.