Lionel Messi ka personalizuar një aeroplan, i cili ka pamje të mrekullueshme.

Si një nga lojtarët më të mirë në historinë e futbollit, argjentinasi meriton të udhëtojë në kushte speciale.

Një kompani argjentinase ka bërë një aeroplan për Messin dhe familjen e tij. Ky aeroplan përfshinë një kuzhinë, dy banjo dhe 16 ulëse të cilat mund të bashkohen për të krijuar tetë shtretër, shkruan “Goal”.

Gjithashtu në shkallët e aeroplanit janë të shkruar emrat e familjes së yllit të Argjentinës.