Besojeni ose jo, por Shpëtim Duros mund t’i kushtojë një cigare (puro) që ka konsumuar para ndeshjes mes Llapit dhe Dritës. Ndonëse në dukje është disi e pazakontë, pasi në vendin tonë nuk para shihen të tilla detaje, në Kosovë duket se edhe për të tilla situata duhet të jesh i kujdesshëm.

FFK ka nxjerrë një reagim, ku kërkon sqarime për këtë “ngjarje” nëse mund të thuhet kështu, edhe pse duket si e tepërt për t’u trajtuar me kaq shumë vëmendje.

Çështë e vërteta edhe në vendin e tonë ky rregull ekziston, por nuk është se vihet shumë re, nëse trajneri apo ndonjë personazh tjetër i stafi drejtues apo zyrtar i ndeshjes konsumon ndonje ndonjë cigare. Në Kosovë duket se janë para nesh në këtë drejtim dhe duhen marrë shembull.

“Shpetim Duro; kryetrajner në klubin e futbollit “DRITA“ nga Gjilani me numër të ID kartelës; 01316M59 në procedurë të iniciuar disiplinore nga ana e Komisionit të Garave për mos respektim të kodit të sjelljes (tymosje e cigares para fillimit të takimit gjatë nxemjes së lojtarëve) në ndeshjen e javës së XV-të të IPKO-SUPERLIGES së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve; LLAPI – DRITA e zhvilluar me datë 10.11.2018 në stadiumin “ Zahir Pajaziti “ në Podujevë (raportet zyrtare nga ndeshja e zhvilluar në Podujevë), i kërkohet deklaratë shtesë”.