Pikësëpari faleminderit trajnerit Qatip Osmani, ku mua personalisht më ka lënë mbresa si një trajner strateg, i cili na mësoi se; jo vetëm në sport por edhe në jetë, qetesia e përodur sic duhet nuk është dobësi, përkundrazi FUQI!

Rezultatet flasin vete; E mori ekipin poshte dhe e la në vëndin e dyte.

Thomas gjë tjetër. Është lidhje shpirtërore. Është njësoj si lidhja e një çifti që duket e paracaktuar që para ardhjes së tyre në jetë.
Edhe pse të huaj, Vllaznia dhe Brdaric e duan njëri tjetrin.

Uroj që lidhja të jetë sa më e gjatë dhe e mbushur me trofe. Pse jo, njësoj si Fergusoni tek Manchester United….