“Sistemi VAR për tPankartat ironizuese në protestën e studentëve nuk kanë fund. Çdo ditë me perla të reja, teksa nuancat futbollistike dhe ngacmimet mes tifozerive nuk mungojnë.arifat dhe negociata kur Tirana të fitojë me Partizanin”, studentët godasin sërish.

Ditën e sotme, ishin mbështetësit e Partizanit që goditën me pankartën e tyre. Duke u nisur nga kërkesa e kryeministrit Rama për të negociuar me studentët, protestuesi i cili është njëherësh dhe mbështetës i Partizanit ka shkruar “Negociatat? Kur Tirana të fitojë me Partizanin”.

Nuk mund të mungonte as sitemi VAR, teksa në një tjetër pankartë shkruhej: “Duam sistemin VAR për tarifat”.