“Djelmnia shkodrane” ka mbyllur nje tjeter vit te suksesshem. Ecuria e mire me ekipet e moshave, por edhe vemendja gjithnje e ne rritje e elementit cilesor, fokusuar edhe tek bashkepunimi me klubin e Laçit, kane bere qe shume gjera te ndryshojne per mire tek ajo.

Natyrisht qe vemendja e presidentit te ketij klubi Benardin Kulla dhe e administratorit Fatmir Marku, eshte e perqendruar tek puna cilesore me elementet e spikatur te kesaj Akademie sepse planet jane per t’i derguar ato jashte vendit.

Por nderkohe ky fundviti eshte shoqeruar edhe me nje dreke te stafit te kesaj Akademie ku kane marre pjese te gjithe trajneret e saj, duke filluar nga Astrit Prençi, Altin Xhahysa, Fatmir Marku, Bledar Marshiq, Lirjet Lujkaj, Suad Prençi e Gjengiz Bandula.

Siç shikohet edhe nga emrat, kemi te bejme me nje staf shume profesionist i cili padyshim qe premton suksese edhe me te medha te “Djelmnise shkodrane” ne vitin 2024./SHKODRA-SPORT.COM/