Fundjave qe shkoi ne Ulqin eshte zhvilluar nje turne nderkombetar ne sportin e karatese ne te cilin perpos 5 ekipeve te tjera pjesmarrese, ishte e pranishme edhe Vllaznia e cila u perfaqesua me 32 sportistë. Ne total ne kete aktivitet moren pjese 42 ekipeve te 6 shteteve me nje pjesmarrje totale prej 525 sportistesh.

Vllaznia taekondo beri nje paraqitje te mire dhe sportistet e saj zune 5 vende te para, 8 vende te dyta dhe 14 vende te treta, nderkohe qe ne renditjen ekipore te te rriturve, zuri vendin e trete.

Per t’u permendur jane arritjet e sportisteve Omer Barbullushi qe ne peshen -18 kg ne kategorine kids zuri vendin e pare dhe u shpall kampion. Po ne kete kategori edhe Elois Spatari ne peshen -28 kg u shpall kampione.

Ne kategorine Younger Cadets, Luar Hoti ne peshen -27 kg u shpall kampion e po ashtu edhe Franko Suka ne peshen -47 kg. Ndersa ne kategorine e te rriturve spikati sportisti Esad Malaj qe ne peshen -68 kg u shpall kampion./SHKODRA-SPORT.COM/