Në ditën e nesërme do të hidhet shorti i kualifikueseve të Europianit 2020, më saktësisht në Dublin të Irlandës.

Shqipëria dhe Kosova do të njohin kundërshtarët e tyre, për të parë edhe shanset që do të kenë për të arritur në një kompeticion madhor.

Sipas  asaj që raporton “Koha ditore”, dëshira e trajnerit të Kosovës, Shaland dhe Muharem Sahitit, është një edhe e vetme: “Shqipërinë dhe Zvicrën në grup”.

Kjo dëshirë e Shalandit është vetëm sepse në të dyja Kombëtaret ka lojtarë shqiptarë, e kjo do të ishte një e veçantë shumë e bukur për këto kualifikuese.

Kjo është e mundur edhe nga vetë vazot që gjenden këto përfaqësuese, për të pasur një përballje me njëra-tjetrën. /Shqiperia.ch/