Skuadra e Leisterit është duke u mposhtur me rezultatin 1 me 0 nga Brighton, ndërsa “dhelprat” janë duke luajtur që në pjesë të parë me një lojtar më pak. Bëhet fjalë për Xhejms Madison i cili në 4 minuta lojë ka marrë dy kartona të verdhë.

Fillimisht për një ndërhyrje, ndërsa më pas për një simulim krejt të çuditshëm. Teksa është drejtuar nga gjyqtari i takimit, ai nuk ka përtuar që t’i nxjerrë menjëherë kartonin e dytë të verdhë dhe më pas të kuqin.

https://twitter.com/seagull_rich/status/1066353651873185792