Vendimet e Qeverise shqiptare per te mos lejuar ende zhvillimin e stervitjeve ne salla sportive, ka krijuar nje problem te madh tek ekipet e lojerave me dore.

Tek Vllaznia e volejbollit te meshkujve, te gjendur “ne hall” nga nje situate e tille, jane munduar te adoptojne procesin stervitor duke i spostuar stervitjet nga pallati i sportit “Qazim Dervishi” ne nje fushe futbolli me bar natyral.

Prej fillimit te javes, trajneri Kraja dhe volejbollistet e tij jane çdo dite ne fushen e Akademise “AAS”, ne te cilen jane te vendosura edhe dy shtylla volejbolli, ne te cilen eshte vendosur edhe nje rrjete dhe ekipi improvizon stervitjen aty!

Nje stervitje e tille kuptohet qe eshte teresisht jashte normalitetit sepse nuk mund te perfitosh asgje ne keto rrethana, megjithate me mire aty sesa serish me stervitje individuale.

Volejbollistet shkodrane por edhe gjithe te tjeret presin nje vendim tjeter te Ministrise se Shendetesise dhe Qeverise shqiptare per lejimin e stervitjeve edhe ne salla sportive, ne menyre qe t’i japin aty doren e fundit pergatitjeve per rinisjen e kampionatit.
www.shkodrasport.com