Naço Fernandez është prezantuar në Arabinë Saudite tek Al-Qadsiah.naco

Klubi arab ka zgjedhur një mënyrë speciale për ta prezantuar spanjollin.

Nëpërmjet një video me momentet më të bukura të karrierës së tij është publikuar në faqen e Al-Qadsiah.

Ish-kapiteni i Real Madridit ka firmosur një kontratë 2-vjeçare me një pagë mbi 20 milion euro.

https://x.com/Alqadsiah/status/1806279554815639893?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1806279554815639893%7Ctwgr%5E43ed580d5668995109f3b6a2819bec5f1adc2527%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.panorama.com.al%2Fsport%2Fzyrtare-kontrate-2-vjecare-dhe-page-mbi-20-milione-euro-ish-kapiteni-i-realit-prezantohet-tek-klubi-arab%2F