Ylli Juventus-it është kapur nga paparacët në Londër, me bashkëshorten Georgina Rodriguez dhe djalin Cristiano Junior. CR7 po shijon pushimin nga kombëtaret në një hotel që kushton 14.000 euro në natë, ndërsa parkingu kushton 80 euro/ora.

Ronaldo ka mbërritur në orët e para të mëngjesit në Bulgari Hotel në Knightsbridge.