Atletika ne Shkoder ka nxjerre shume kampione te medhenj. Kampione e rekordmene qe jo vetem kane lartesuar emrin e Vllaznise por edhe te kombetares shqiptare.

Njeri prej tyre eshte edhe Ardian Zhuraj, nje atlet i cili ka dale per shume vite me rradhe kampion i Shqiperise ne garat me pengesa. Po ndalemi sot tek ky sportist ngaqe ka ditelindjen, feston 54 vjetorin e lindjes.

Ardian Zhuraj i datelindjes 2 korrik 1970 iu kushtua atletikes dhe arriti te marre prej saj rezultate shume te mira, çka e bene ate te renditet ne mes kampioneve te Shqiperise per disa vite me rradhe.
M

Fale punes se tij te madhe nen drejtimin e trajnerit Gezim Mema (jo me kot Zhuraj u pa shume i pikelluar per ndarjen nga jeta te ketij te fundit vetem pak dite me pare), ato kane arritur shume suksese si ne aspektin individual por edhe duke i dhene shume pike Vllaznise per fitimin e disa titujve kampione.

Gazeta “Shkodra Sport” i uron kampionit Ardian Zhuraj edhe 100 vite te tjera te lumtura!