Vendosja e tabelave elektronike ne ambjentet e stadiumit “Loro Boriçi” eshte padyshim nje lajm i shkelqyer sepse edhe ky impiant sportiv plotesohet me to si pak stadiume te tjera ne vend qe i kane.

Nje merite e madhe kjo e presidentit Xhaferi qe ka bere te mundur blerjen e tyre dhe nderkohe tashme ato do te jene nje mundesi e mire reklamimi per te gjithe bizneset.

Por vendosja e tyre ne fakt ka krijuar njefare shqetesimi tek komuniteti i atletikes shkodrane sepse tabelat kane bllokuar nje pjese te mire te pistes se tartanit.

Drejtuesit e shoqates mesohet te kene kontaktuar me presidentin Xhaferi duke ia shprehur nje shqetesim te tille, por ky i fundit i ka siguruar se tabelat nuk do te jene asnje problem per garat qe mund te zhvillohen ne kete stadium sepse jane te levizshme dhe mund te largohen.

Sipas specialisteve qe i kane montuar keto tabela, ato jane vendosur ne baze te rregullave qe kerkon UEFA dhe FIFA te cilat percaktojne edhe distancen qe duhet te kete nga fusha.

Megjithate atletet dhe trajneret e tyre duan qe mundesisht tabelat te mos i pengojne as per stervitje dhe per kete arsye te shikohet mundesia e spostimit te tyre disa centimetra me afer fushes se futbollit./SHKODRA-SPORT.COM/