Pas suksesit ne kampionatin e 13 vjeçareve, dje ka ardhur edhe nje tjeter sukses, pikerisht ne kampionatin e 16 vjeçareve per atletet e Vllaznise. Madje kete here ka qene nje sukses i dyfishte sepse ekipi shkodran eshte shpallur kampion i Shqiperise si per djem ashtu edhe per vajza.

Garat jane zhvilluar ne stadiumin e Elbasanit dhe jane konkretizuar me suksesin e atleteve te Vllaznise qe kane dominuar ne shumicen e garave dhe si rrjedhoje ka ardhur edhe vendi i pare ne renditjen ekipore. Nje tjeter arritje e ketij ekipi dhe frut i punes se bere nga sportistet bashke me trajneret Albert Marashi, Bruno Rrotani, Dorian Tafa dhe Jetmir Jahaj.Nderkohe sa i takon rezultateve individuale, ato kane qene si me poshte:


Rezultatet teknike:

Kercim se gjati ( Djem)
Jozef kuqani – vendi 1-re

Sulejman Taka – vendi 3-te


Kercim se larti ( Djem)

Arijon Alibali – vendi 1-rez

Andrea Nenshati -vendi 2-te

Asri Pallosha – vendi 3-te

300 m ( Djem)

Arijon Alibali – vendi 1-re


100 m/pengesa (Djem)

Ermal Qosja -vendi 2-te

Elmas Rakiq – vendi 3-te


100m (Djem)

Jozef Kuqani – 2-te

800 m (Djem)

Elsar Balaj- 2-te

4x 400 m ( Djem)

Elsar Balaj, Jozef Kuqani, Elmas Rakiq, Enis Nikshiqi-1-re


Kercim se gjati (Vajza)

Roah Bashli – vendi 1-re

Elois Heta – vendi 2-te

Amela Trumçi – vendi 3-te


Kercim se larti ( Vajza)

Elois Heta- vendi 2-te

Reinila Hamiti- Vendi 3-te

100m (Vajza)

Roah Bashli – vendi 2-te


Gjyle ( Vajza)

Uenda Nikaj- vendi 2-te


Disk ( Vajza)

Uenda Nikaj- 3-te


4x100m ( Vajza)

Eliza Bushgjokaj, Elois Heta, Amela Trumçi, Roah Bashli – vendi 3-te

4x400m (Vajza)

Eliza Bushgjokaj, Elois Heta, Amela Trumçi, Roah Bashli- vendi 2-te