“Nuk kemi nevojë të bëjmë një foto për të treguar se jemi miq. Nuk folëm dhe nuk u pamë, sepse ai ishte në Riad për stërvitje. Nuk e pashë Cristianon dje teksa po stërvitej, por shpresoj ta shoh nesër dhe do të flasim.

Mendoj se është i lumtur dhe shpresoj të shënojë shumë gola”, tha francezi.

Cristiano Ronaldo dhe lojtarët e Madridit kryqëzuan rrugët në terrenin stërvitor të Al Nasr të premten. Legjenda portugeze është duke u përgatitur për të debutuar në Arabinë Saudite.

37-vjeçari së fundmi nënshkroi një kontratë dy vjeçare me Saudi Al-Nasr.