Drejtuesit e Bundesligas kanë vendosur për vazhdimin e sezonit që nga 9 maji, pas pezullimit shkaku i koronavirusit.

Ndeshjet pritet të luhen me dyer të mbyllura e ku do të mund të jenë të pranishëm në stadium vetëm 322 persona.

Por vendimin përfundimtar për këtë çështje pritet ta jap qeveria gjermane dhe autoritetet shëndetësore.

Shumica e skuadrave kanë edhe 9 ndeshje për të zhvilluar dhe qëllimi i tyre është që t’i përfundojnë gjatë muajit maj dhe qershor.