Për komisarin teknik të Spanjës De la Fuente, ndeshja me Shqipërinë është njëra prej atyre që duhen fituar për prestigj dhe për të vazhduar rrugën e përmirësimit.

I pyetur për elozhet që ka marrë nga trajneri i kombëtares shqiptare Silvinjo, spanjolli tha:

“Gjithmonë je krenar kur merr vlerësimin e një kolegu. Do të jetë një ndeshje shumë e komplikuar ajo me Shqipërinë. Ne do të zgjedhim ekipin më të mirë të mundshëm për këtë duel. Unë kam në dispozicion plot 26 futbollistë dhe secili prej tyre është i aftë që të bëjë më të mirën në fushë”.