Opinion nga Roland ÇOMO
Nese eshte e vertete qe arsyet e mosparaqitjes ne ndeshje jane keshtu si na serviren ne media,atehere normalisht xhesti i futbollistit eshte absolutisht i denueshem.Por kam mendimin se koha e pezullimit eshte pak e gjate duke pasur parasysh se Sukaj eshte padyshim lojetari kryesor i ekipit dhe kjo mund t’i kushtoj shume skuadres pa sherbimet e Sukajt do ta kete shume te veshtire shenimin e golit.

Por kjo varet dhe nga kalendari i ndeshjeve dhe nderprerjen e kampionatit sa do te jete ne fund te vitit.Edhe une jam i mendimit qe kokefortesia e disa lojtareve duhet te ndeshkohet por kur jemi te bindur se eshte e vertete,pasi skuadra te tjera te kampionatit nuk para e aplikojne kete mase denimesh me lojetaret titullare. Une besoj tek aftesite e Vates se ai do te di te harmonizoje skuadren dhe se te gjithe si bordi mbikqyres,stafi dhe lojetaret dhe tifozet duhet te behen nje per ti lehtesuar punen Vates dhe te mbajne larg disa individ te cilet duan ti fusin shkopinj nen rrota Vates dhe Klubit Vllaznia.Te gjithe duhet te kuptojne qe formacionin e ben Vata dhe askush tjeter s’duhet t’i nderhy askushpervec sugjerimeve bashkepunuese te stafit teknik.